Dish je dlouho očekávaný podnik se specializací na hamburgery. Na jeho otevření s napětím čekalo hodně lidí a najednou jednoho dne: OTEVŘENO! O otevření jsem se dozvěděl z Facebooku a z Foursquare, kde se Davča asi 5 minut po otevření začekoval.

dish

Já jsem do dishe zavítal asi týden po otevření a nutno podotknout, že tuto recenzi ještě doplním při 2. návštěvě. Není asi úplně vhodné psát o podniku, který se teprve rozkoukává. Prostředí super, útulné, ani jsme nepotřebovali rezervaci, ale měli jsme spíš štěstí. Obsluha za mě taky OK, Verunce trochu popletli objednávku, to je spíš ale drobnost, kterou ihned napravili.

Co říct k samotnému burgeru? Dal jsem si dish burger, zdejší klasiku za 179,- Kč. 120g masa, takže ne nějak obrovský burger. V dishi si prý sami udí slaninu a sami pečkou bulky a je to poznat. Houska mě nějak úplně neoslovila, ale slanina byla naprosto dokonalá. Jako největší mínus, které bych vytkl je propečenost. Správný burger by měl být propečený na medium, pokud nepožadujete jinak, ale tady ten byl well done. Celkově byl burger dobrý, ale nebyl to zážitek, ze kterého bych se posadil na zadek. Určitě The Tavern u mě zatím vede, ale jak jsem psal, uvudíme u dalších návštěv v dishi…

Co se týče hodnocení, zatím bych dal 7 z 10.